Bel met ons: 0314-631547 · info@dorpsschoolhalle.nl

Peuterzaal Nijntje

Peuterzaal Nijntje

Onze peuterzaal is per 1 augustus 2015 overgenomen door Juut & Co.
Juut & Co verzorgt ook al de BSO op onze school.

Juut & CO
Nijverheidsweg 7
7071 CH Ulft
Telefoon (0315) 231 775
Telefax (0315) 231 157

Omdat het bestuur van SPSB niet kan voldoen aan de nieuwe regels die gepaard gaan met de harmonisatie, hebben zij naar een overname partner gezocht die wel aan de eisen kan voldoen die gesteld worden aan de Wet Kinderopvang. Juut & Co is deze partner. Nijntje valt nu onder de Wet Kinderopvang en heet daarom Peuteropvang Nijntje.

Na een informatie avond voor alle ouders, vele huisbezoeken en enthousiaste gesprekken met ouders hebben we veel contracten binnen gekregen. Zelfs zo veel dat wij hebben besloten ook op de vrijdagochtend peuteropvang aan te gaan bieden. De peuters zijn er vanaf augustus op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. De gemeente heeft bepaald dat de peuteropvang 3,5 uur bedraagt en voor alle peuters toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij de peuteropvang op bovengenoemde ochtenden aan van 8.30-12.00 uur.

Ons tarief is €6,84 per kind per uur, maar over dit tarief hebben de ouders nog recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte van het gezamenlijke inkomen bepaalt de hoogte van de toeslag. Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag krijgen een tegemoetkoming van de gemeente, zodat alle peuters in de omgeving naar de peuteropvang kunnen.

Michaela draait de groep al en blijft ook vanaf augustus het bekende gezicht op de groep. Omdat er door de Wet Kinderopvang een tweede leidster op de groep moet boven de 8 kinderen, hebben wij naar een leuke collega gezocht voor Michaela. Die hebben wij gevonden in Anke. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit een leuke en goede combi is en dat het de kinderen aan niets zal ontbreken. Het blijft om de zorg voor de kinderen draaien. Zij moeten een leuke en leerzame tijd hebben bij Peuteropvang Nijntje en daar zullen wij alles aan doen.

Wij hebben er alle vertrouwen in en willen dan ook alle betrokkenen heel veel plezier wensen bij Peuteropvang Nijntje!